Rovaniemen Vihreiden kunnallisjärjestö nimesi edustajansa luottamustoimiin. Vihreällä valtuustoryhmällä, lautakunnan jäsenillä sekä muilla luottamustehtäviin nimettävillä on laaja-alaisesta osaamisesta, joka antaa hyvät lähtökohdat vaikuttamiselle Rovaniemellä.

Vihreiden valtuustoryhmää vetää alkavalla kaudella Laura Tarvainen. Laura on ensimmäisen kauden valtuutettu. Hän toimii aktiivisesti valtakunnallisessa Vihreiden Naisten hallituksessa sekä Rovaniemen Vihreät paikallisyhdistyksessä. Laura on juristi, pakolaisoikeuden tutkija ja pienten lasten äiti.

Vihreä valtuustoryhmä odottaa alkavaa kautta innostuneella ja motivoituneella mielellä. Viime kaudesta poiketen meille on nyt tulossa edustajia useampiin päättäviin elimiin, joten voimme edistää aiempaa paremmin reilua muutosta koko kaupunkiorganisaatiossa”, valtuustoryhmän puheenjohtaja Laura Tarvainen sanoo.

Kaupunginhallitukseen Vihreät nimeää Miikka Keräsen, joka on toiminut vihreissä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti jo kymmenen vuoden ajan.

On suuri kunnia ottaa vastaan tämä tärkeä vastuutehtävä. Lupaamme, että teemme jatkossakin parhaamme avoimen, modernin ja yhdenvertaisen Rovaniemen eteen, Miikka Keränen summaa tuntojaan.

Rovaniemen kaupungin valtuusto kokoontuu maanantaina (9.8.2021) ja esitykset luottamuspaikkoihin tehdään kokouksessa. Rovaniemen Vihreät esittää seuraavia luottamushenkilöitä henkilöitä luottamustehtäviin.

Rovaniemen Vihreä valtuustoryhmä järjestäytyi siten, että Laura Tarvainen on puheenjohtaja, Maria Huhmarniemi varapuheenjohtaja ja Miikka Keränen toinen varapuheenjohtaja. Valtuustoryhmään kuuluvat heidän lisäkseen Ella Keski-Panula valtuustoryhmän varajäsenet: Tarja Suopajärvi, Maija Haase, Sanna Konola ja Miikka Hast. Kaupunginhallituksen nimiteettiin varajäseneksi Miikka Keränen ja varalle Ella Keski-Panula.