Silja Keränen Kajaanista kertoo kirjastaan ”Missä syrjä sijaitsee? – Kun kaupunki ei ole kaikki” torstaina 24.11. klo 16:30-17:30 Lapin yliopiston käytäväkahviossa, Meidän Lovisassa. Tarjolla on kahvia ja pullaa.
Silja Keräsen teos on omakohtainen matka alueiden Suomeen ja elämisen myötä- ja vastamäkiin siellä, mitä tavataan kutsua maaseuduksi; kyliin, kuntiin ja pikkukaupunkeihin. Teos kertoo siitä, millaista on asua eri puolilla maata. Silja on etsinyt ja löytänyt vastauksia siihen, millainen on elävä Suomi nykyään ja tulevaisuudessa Mitkä tekijät asuinpaikkavalintoihin vaikuttavat? Millaista elämä on isojen kaupunkien ulkopuolella?
Silja Keränen on Helsingin ja Singaporen kautta takaisin kotiseudulle Kajaaniin palannut diplomi-insinööri. Vihreänä poliitikkona Kainuussa toimiessaan hän on saanut perehtyä siihen, mistä alueiden elinvoima syntyy.
Tilaisuuden järjestävät Lapin Vihreät ja Rovaniemen Vihreät. Kirjailijatapaamisen jälkeen Rovaniemen Vihreät pitävät syyskokouksen.
TORSTAINA 24. MARRASKUUTA 2022 KLO 16.30 – 17.30