Rovaniemen Vihreiden hallitus vuodelle 2022 on valittu. Puheenjohtajana jatkaa Maria Huhmarniemi. Hallituksen jäsenet ovat Jaakko Lukkarila, Satu Miettinen, Mira Metsälehto, Sanna Konola, Tarja Suopajärvi ja Thomas Suni.

Rovaniemen Vihreiden hallituksessa on vahva edustus valtuustoryhmästä. Suunnitelmana onkin toteuttaa useita tapaamisia, kuten Kotikaupunkifoorumeja, joissa valtuustoryhmä, jäsenistö ja muut kaupunkilaiset tapaavat. Maria Huhmarniemi kuvailee odotuksiaan seuraavalle vuodelle:

  • Rovaniemen Vihreässä ryhmässä on paljon toimintahalua ja kiinnostusta yhteiskunnalliseen keskusteluun. Me nostamme esiin vihreitä arvoja: haluamme tietoon perustuvaa päätöksentekoa ja painoarvoa ympäristökysymyksille. Toivotamme kaikki mukaan vaikuttamaan.

Rovaniemen Vihreiden toimintaan kuuluu muun muassa tapaamisia, keskustelutilaisuuksia ja vaaleihin liittyvää katukampanjointia. Uudet jäsenet ovat tervetulleita yhdistykseen.