Vihreällä valtuustoryhmällä, lautakunnan jäsenillä sekä muilla luottamustehtäviin nimettävillä on laaja-alaista osaamista, joka antaa hyvät lähtökohdat vaikuttamiselle Rovaniemellä.
Vihreiden valtuustoryhmää vetää alkavalla kaudella Laura Tarvainen. Laura on ensimmäisen kauden valtuutettu. Hän toimii aktiivisesti valtakunnallisessa Vihreiden Naisten hallituksessa sekä Rovaniemen Vihreät paikallisyhdistyksessä. Laura on juristi, pakolaisoikeuden tutkija ja pienten lasten äiti.
– Vihreä valtuustoryhmä odottaa alkavaa kautta innostuneella ja motivoituneella mielellä. Viime kaudesta poiketen meille on nyt tulossa edustajia useampiin päättäviin elimiin, joten voimme edistää aiempaa paremmin reilua muutosta koko kaupunkiorganisaatiossa”, valtuustoryhmän puheenjohtaja Laura Tarvainen sanoo.
Kaupunginhallitukseen Vihreät nimeää Miikka Keräsen, joka on toiminut vihreissä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti jo kymmenen vuoden ajan. Rovaniemen Vihreän valtuustoryhmän jäsenenä Miikkalla alkaa nyt toinen kausi:
• On suuri kunnia ottaa vastaan tärkeä vastuutehtävä kaupunginhallituksessa. Lupaamme, että teemme jatkossakin parhaamme avoimen, modernin ja yhdenvertaisen Rovaniemen eteen, Miikka Keränen summaa tuntojaan.
Rovaniemen kaupungin valtuusto kokoontuu maanantaina (9.8.2021) ja esityksiä luottamuspaikkoihin tehdään kokouksessa. Rovaniemen Vihreät esittää seuraavia luottamushenkilöitä henkilöitä luottamustehtäviin.
Valtuustoryhmän varsinaiset jäsenet: Laura Tarvainen (valtuustoryhmän puheenjohtaja), Maria Huhmarniemi, Ella Keski-Panula ja Miikka Keränen. Valtuustoryhmän varajäsenet: Tarja Suopajärvi, Maija Haase, Sanna Konola ja Miikka Hast.
Kaupunginhallitus: Miikka Keränen, varalla Ella Keski-Panula
Elinvoimalautakunta: Sanna Konola, varalla Miikka Hast
Sivistyslautakunta: Laura Tarvainen, varalla Niina Oinas
Perusturvalautakunta: Ella Keski-Panula (lautakunnan varapj), varalla Maija Haase
Tarkastuslautakunta: Tarja Suopajärvi, varalla Maria Huhmarniemi
Hyvinvointi- ja terveysjaosto: Jaakko Lukkarila, varalla Niina Oinas
Rovaniemen kehityksen hallituksen puheenjohtaja: Satu Miettinen
Arktikum-palvelut, varajäsen: Petteri Maljamäki
Teatteriyhdistys: Samuli Valkama
Käräjäoikeuden lautamies: Thomas Suni
Kiinteistötoimistusten uskottu mies: Risto Ukkonen
Kemijoken vesiensuojeluyhdistys: Sari Hänninen
Keskusvaalilautakunta, varajäsen: Jari Leskinen
Kuvassa voi olla 2 henkilöä, seisovat ihmiset ja tekstissä sanotaan NORJ FO WORLD HE HT STUDENT ARCTICCR6632'35" ROVANIEMI Vihreät De Gröna LAURA TARVAINEN Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja MIIKKA KERÄNEN Kaupunginhallituksen jäsen