Suomen puheenjohtajakausi Arktisessa neuvostossa alkaa toukokuussa.

Puheenjohtajakaudelle asetettujen tavoitteiden mukaan puheenjohtajamaana 2017–2019 Suomi ”korostaa Pariisin ilmastosopimuksen toimeenpanoa ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteita arktisessa yhteistyössä. Suomi vahvistaa arktista yhteistyötä ja sen jatkuvuutta puheenjohtajakautensa aikana, myös korkeimmalla poliittisella tasolla.”

Mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta Lapin vihreiden järjestämään yleisötilaisuuteen Arktikumiin, Arctica-saliin lauantaina 29.4. klo 14:00 alkaen. Mukana keskustelemassa on Vihreän Liiton presidenttiehdokas, kansanedustaja Pekka Haavisto sekä Lapin yliopiston alaisen Arktisen keskuksen johtaja Timo Koivurova.

Tilaisuuden yhteydessä on kahvitarjoilu.